Contact

Text Size:

 

Roebia Zorg, gewoon goed voor iedereen

Wanneer u zich nu aanmeld zult u ervaren dat wij meer zijn dan een standaard thuiszorgorganisatie. Wij doen graag wat extra's voor onze cliënten.

Cliënt worden
Client worden bij Roebia Zorg betekent dat wij voor u alle zorg (kunnen) regelen. Roebia is er voor u en uw familie, 24 uur per dag en 7 dagen er week. Wij hebben geen wachtlijsten en hebben zorg snel voor uw geregeld.

Wanneer u cliënt wordt volgt een intakegesprek waarin we samen uw zorgvragen en behoeftes in kaart brengen. Roebia zal dan ook alle administratieve handelingen voor haar rekening nemen.

Wel of geen indicatie? Roebia kan helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het formulier hiernaast gebruiken.

 

Cliëntenraad
De cliëntenraad komt op voor de collectieve belangen van de cliënten van Roebia zorg. We denken mee en adviseren het bestuur gevraagd en ongevraagd over alles wat cliënten aangaat. De raad bestaat uit 3 leden/cliënten van Roebia, of hun familieleden. De raad vergadert zes keer per jaar. Cliënten worden van harte uitgenodigd zich aan te sluiten bij de cliëntenraad.

Vindt u het fijn om een keer kennis te komen maken, of heeft u nog vragen over de zorg die Roebia u kan bieden? U mag ons altijd bellen of mailen. Ja, óók ’s nachts.

Roebia Zorg
Edvard Munchweg 10
1328 MA Almere

Tel 088 - 888 6200 (24 uur p/d)
Fax 088 - 888 6299
E-mail: info@roebiazorg.nl

Contactformulier

Contact Formulier

    Door het aanvinken van het vakje ["Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord"], accepteert u deze algemene voorwaarden en zult u volgens deze algemene voorwaarden handelen.
  • Algemene voorwaarden
  • Een captcha of Completely Automated Public Turing-test to tell Computers and Humans Apart is een test die gebruikt wordt bij de verwerking van gegevens om zeker te zijn van een menselijke gebruiker. Dankzij een captcha wordt voorkomen dat spammers een geautomatiseerd bericht nalaten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.