Zorg van Roebia gaat door

Persbericht

Zorg van Roebia gaat door

shutterstock_201803195Almere – 10 mei 2016 “De zorg van Roebia blijft.” Dat maakt Stichting Roebia Zorg bekend. Cliënten blijven zorg ontvangen er is ruimte voor nieuwe cliënten bij Roebia. De zusterorganisatie Roebia Zorg Almere B.V. is op 29 maart jl. failliet verklaard.

De filosofie van Roebia is dat als een cliënt zorg nodig heeft, die zorgt er komt. Oprichter Mina Gajadin en haar team van verpleegkundigen gaan daarom ook door met thuiszorg. Achter de schermen is men, de afgelopen weken, druk bezig geweest verschillende scenario’s uit te werken.

Cliënten kunnen gerust zijn over de voortgang van hun zorg thuis. Ook nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden. Dit zelfde geldt voor medewerkers. “Op de website staan vacatures, ik wil deskundigen van harte uitnodigen te solliciteren” aldus Mina Gajadin.

De huishoudelijke tak van Roebia bestaat niet meer. Cliënten en medewerkers zijn ondergebracht bij twee andere organisaties. Roebia vindt dit: “een hele geruststelling, we voelen ons verantwoordelijk voor deze mensen en wilde dat de huishoudelijk zorg doorging”. Eind april zijn de cliënten met hun medewerkers overgebracht. Veel cliënten hebben hun vaste medewerker behouden.

Roebia biedt kleurrijke thuiszorg in Nederland. Roebia is er voor iedereen, waar men ook vandaan komt of waar men ook in gelooft. In ons zorgaanbod houden we rekening met verschillende culturele gebruiken rondom gezondheid, leefomstandigheden, generatiekloven en gewoonten. Wij begrijpen onze cliënten en daardoor ontstaat begrip en vertrouwen.

Men kan bij Roebia terecht voor: Verpleging, Verzorging, Begeleiding, 24-uurszorg, Terminale palliatieve begeleiding en maatwerkoplossingen.

Comments are closed.