Huishoudelijke hulp

Stofzuigen, ramen lappen, strijken, het bed opmaken: het zijn de huishoudelijke klussen die u zwaar kunnen vallen als u lichamelijk of geestelijk niet op uw best bent. Als u bepaalde huishoudelijke werkzaamheden niet meer zelf kunt verrichten, doet Roebia Zorg dit graag voor u. Samen met onze huishoudelijke hulp bekijkt u welke taken die deels of geheel voor u kan uitvoeren.

Waar u op kunt rekenen bij Roebia Zorg

+ Een snelle start van de huishoudelijke hulp
Zodra wij u aanvraag ontvangen, nemen wij z.s.m. contact met u op. Samen bespreken we de mogelijkheden en de werkzaamheden. Als alle formaliteiten rond zijn plannen we huishoudelijke hulp in en vervolgens informeren wij u wie op welke dag komt als huishoudelijke hulp.

+ Een medewerker die bij u past
Roebia probeert zoveel mogelijk dezelfde huishoudelijke medewerker(s) in te zetten. Het kan voorkomen dat u tijdens de vakantie of ziekte van uw vaste hulp een andere hulp krijgt. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Wij regelen dat voor u!

+ Afspraken op papier
Samen maken we de afspraken over de huishoudelijke werkzaamheden die voor u van belang zijn en leggen die vast zodat u weet waar u aan toe bent en waar u op kunt rekenen. Ook bij afwezigheid van uw vaste hulp.

+ Professionele medewerkers
U kunt rekenen op enthousiaste en betrouwbare medewerkers die, naast goede huishoudelijke vaardigheden, ook  betrokken en servicegericht zijn.

Aanvragen

Comments are closed.